A céltudatos nőnek, vállalkozónőnek vannak kitűzött céljai, nem csak fejben, de papíron is.

Néha nehézségekbe ütközünk, még akkor is, amikor tényleg odatesszük magunkat, és tényleg megteszünk mindent a siker érdekében. Sokszor a nehézségek, nem is nehézségek, csak nem jó irányba haladunk, elaprózódunk, egyszerre akarunk mindent megcsinálni. Lehet, csak a célokat kell pontosabban meghatározni, vagy jobban körül írni. Te kitűzted nyárra a célodat? Megfogalmaztad azt, hogy mi az, amit szeretnél megvalósítani – akár gyerekek mellől, otthonról, mint én?
Persze mindenkinek vannak céljai, főként egy női vállalkozónak, de le is írtad azokat? Hiszen, amíg nem írod le, addig mindezek csak álmok maradnak, amit leírod, akkor válnak valódi célokká!

A heti feladatotok:
1. Tűzzétek ki a célotokat! De csak a nyári időszakra, ha már megtetted, az első lépést kihagyhatod, ha még nem, akkor erre a másfél hónapra pont ideális egy rövid távú célkitűzés J
2. Írd le egy papírra! És szépen színezd ki körülötte, csíkozd be, pöttyözd a lapszéleket és színes ceruzával kicsit pingáld ki, hogy tetszetős legyen számodra.
3. Tűzd ki magad mellé a falra, tedd jól láthatóvá az íróasztalodra, tedd ki a hűtőre, wc ajtóra… bárhová, csak olyan helyre, amit mindennap látsz, ahol minden nap a fejedbe vési, hogy hoppá nem mást csinálok, hanem ezt valósítom meg, erre koncentrálok.

Segítségül csináltunk nektek egy nyomtatható verziót A4-es méretben, ha nem akarnád magad színezgetni.
Letöltéshez kattints a képre:

Pin It on Pinterest

Share This